Πάτρα: «Μέδουσα» στο Μηχανουργείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η «Μέδουσα» μετά από έναν κύκλο παραστάσεων στην Αθήνα, έρχεται στην Πάτρα, στο «Μηχανουργείο» Πολυχώρος Πολιτισμού (Ευμήλου 2- 4, πίσω από τον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα). Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων, αύριο και το Σάββατο στις 9.30 μ.μ.

Ενας κοινωνικός μονόλογος με θέμα τον βιασμό. Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και την υποστήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Πάτρας.

Είναι ικανό ένα τραγικό γεγονός να σε μεταμορφώσει σε τέρας;

Πόσο εύκολο είναι από θύμα να γίνεις θύτης; Το έργο επηρεασμένο απ’ την ελληνική μυθολογία καθώς και από την σύγχρονη πραγματικότητα, πραγματεύεται τη γυναικεία φύση ως ένα άτομο του κοινωνικού συνόλου.

Το κείμενο είναι των Μαρίας Σ. Αποστολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί και του Κωνσταντίνου Παλίλη ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία.

Στο φουαγιέ του θεάτρου φιλοξενείται η έκθεση φωτογραφίας της Αννίτας Σπιθάκη με θέμα «Σεξουαλική κακοποίηση- Μέδουσα».

Εισιτήρια: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ στο ταμείο, 8 ευρώ μειωμένο.

Κρατήσεις- Πληροφορίες: 6949613771. Μετά το τέλος της παράστασης θα μιλήσουν για το έργο και τις δράσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου Πάτρας, η κοινωνική λειτουργός Χρυσούλα-Μαρία Φλωροπούλου και η ψυχολόγος Ειρήνη Πεφάνη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.