Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η καθηγήτρια Ντάνα Περδίκη – Μαριδάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε μόλις μαθεύτηκε, το δυσάρεστο νέο ότι έφυγε από τη ζωή η Πατρινή καθηγήτρια φιλόλογος Ντάνα Περδίκη-Μαριδάκη στα 68 της χρόνια.

Η εκλιπούσα είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση έως το 2010 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Ήταν μία ιδιαίτερα αγαπητή εκπαιδευτικός τόσο στους μαθητές της όσο και στους συναδέλφους της και μάλιστα διατηρούσε σχέσεις και επικοινωνία με πολλά από τα παιδιά τόσο από τις παλαιότερες τάξεις όσο και από τα πιο πρόσφατα χρόνια.

Ήταν παντρεμένη με τον γνωστό και αγαπητό καθηγητή μαθηματικό Γιώργο Μαριδάκη και μητέρα ενός γιου και μίας κόρης που έχουν τελειώσει το τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι λαμπροί επιστήμονες και τώρα εργάζονται σε υψηλές θέσεις.

Η τελευταία επιθυμία της ήταν όπως δείχνει και το αγγελτήριο του γραφείου τελετών, να αποτεφρωθεί και η οικογένεια της θα σεβαστεί και θα εκτελέσει την βούληση της, αποτεφρώνοντας τη σορό της Ντάνας Περδίκη-Μαριδάκη την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 12.30 το μεσημέρι στη Ριτσώνα, στην Εύβοια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.