Κορωνοϊός: Θετικά ακόμα δύο στελέχη του Γραφείου Τύπου του Λευκού Οίκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τσαντ Γκιλμάρτιν, υψηλόβαθμο στέλεχος στο Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου, βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Ο Γκιλμάρτιν είναι πρώτος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου και εξάδελφος του συζύγου της Κέιλι ΜακΕνάνι, της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου που νωρίτερα ανακοίνωσε ότι έχει επίσης βρεθεί θετική στην Covid-19.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, άλλο ένα μέλος του Γραφείου Τύπου, η Κάρολιν Λίβιτ, έχει προσβληθεί από τον ιό. Ένας δημοσιογράφος του Bloomberg, με ανάρτηση στο Twitter, ανέφερε ότι έχουν βρεθεί θετικά και άλλα στελέχη του Λευκού Οίκου.

Νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ένα ακόμη χτύπημα του κορωνοϊού σε στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τραμπ. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακένανι, ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή σε νοσοκομείο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ανέφερε ότι δεν έχει συμπτώματα και υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν θετική σε κορωνοϊό, πριν από το briefing της Πέμπτης. Στη δήλωσή της επισημαίνει ότι θα βρίσκεται σε καραντίνα και θα εργάζεται από το σπίτι.

«Αφού είχα επανειλημμένως αρνητικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για την Covid-19, κάθε ημέρα από την Πέμπτη, διαγνώστηκα θετική σήμερα στην Covid-19, χωρίς να έχω εκδηλώσει συμπτώματα», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter, όπου διευκρίνισε ότι μπήκε σε καραντίνα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.