Η Κίρστι Άλεϊ είπε «θα ψηφίσω τον Τραμπ» και έγινε χαμός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πολωμένο κλίμα ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ την 3η Νοεμβρίου επιβεβαίωσε η άγρια επίθεση που δέχθηκε η ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ επειδή δήλωσε δημόσια με ανάρτησή της στο Twitter ότι στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα ψηφίσω τον Τραμπ γιατί δεν είναι πολιτικός. Τον ψήφισα πριν από τέσσερα χρόνια γι’ αυτόν τον λόγο και θα τον ψηφίσω για τον ίδιο λόγο. Κάνει τα πράγματα γρήγορα και θα επαναφέρει τάχιστα την οικονομία. Αυτή είναι η απόφασή μου φίλοι μου» έγραψε η Άλεϊ.

Η ανάρτηση αυτή, όμως, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις με χιλιάδες tweets που αναφέρονταν στην ηθοποιό, 260.000 like και περισσότερα από 55.000 retweet.

Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν και διάσημοι συνάδελφοι της Άλεϊ όπως η Πατρίσια Αρκέτ που έγραψε ότι «η ψήφος μου για τον Μπάιντεν ακύρωσε τη δίκη σου. Έκανα το δημοκρατικό μου καθήκον».

Η Άλεϊ απάντησε στους επικριτές της γράφοντας «δεν πιστεύω ότι έχω δει τόσους ανθρώπους να με επικαλούνται στη ζωή μου. Μάλλον δεν μου επιτρέπεται να έχω την άποψή μου χωρίς να με κακοχαρακτηρίζουν αυτοί που θεωρώ ότι είναι κακοί άνθρωποι»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.