Γιάννης Στάνκογλου: Δε μετάνιωσα που σταμάτησα από τις «Άγριες Μέλισσες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη ο τηλεοπτικός Θωμάς Κυπραίος από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την πετυχημένη σειρά του Ant1, την αποχώρηση του από αυτή αλλά και τα τωρινά του επαγγελματικά σχέδια.

«Είναι ο τρίτος χρόνος για τον Γιούγκερμαν, κάνουμε την παράσταση μέσω live streaming. Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε 1500 θεατές. Είναι και ωραίο και περίεργο. Τώρα παίζουμε με 30% πληρότητα στο θέατρο. Ναι μεν για εμάς είναι κάτι όμορφο γιατί ανεβαίνουμε ξανά πάνω στη σκηνή, επικοινωνούμε ξανά με τον κόσμο. Αλλά την ίδια στιγμή όταν δεν βλέπεις το θέατρο γεμάτο και ειδικά όταν για δύο χρόνια η παράσταση ήταν sold out είναι λίγο περίεργο.

Όχι, δεν θα επιστρέψω στις Άγριες Μέλισσες, αυτό είναι fake news. Κάνω σίριαλ τώρα στο Mega, μια σύγχρονη κωμωδία που ύστερα από τις Άγριες Μέλισσες το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ το δράμα ένα χρόνο, πέρασα πάρα πολύ όμορφα, την αγάπησε τη σειρά ο κόσμος. Οπότε φέτος ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, κάτι τελείως αντίθετο από αυτό που έκανα μέχρι πριν.

Αρκετές σκηνές με συγκλόνισαν γιατί η Μελίνα Τσαμπάνη έχει γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο με τρομερές ανατροπές και με σκηνές που κάθε ηθοποιός θα ήθελε να παίρνει μέρος. Η σειρά έχει ένα αξιόλογο καστ με εξαιρετικούς ηθοποιούς και γι’ αυτό πάει πολύ καλά. Δεν μετάνιωσα που σταμάτησα από τις Άγριες Μέλισσες γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Εγώ κουράζομαι εύκολα και θέλω να αλλάζω. Και το ότι είμαι στον Γιούγκερμαν τρίτο χρόνο για μένα είναι τεράστιος άθλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στάνκογλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.