Εβελίνα Παπούλια: Είμαι φουλ της ελευθερίας, δεν μου αρέσει να εγκλωβίζομαι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο φλΕΡΤ βρέθηκαν καλεσμένοι η Εβελίνα Παπούλια και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, οι οποίοι μίλησαν για την συνεργασία τους στον ραδιόφωνο. Μάλιστα η ηθοποιός μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό το πως λειτουργεί ως άνθρωπος στις σχέσεις της αλλά και πως νιώθει όταν της λένε ότι η κόρη της της μοιάζει .

Αναφερόμενη στο γάμο είπε: «Εγώ είμαι φουλ της ελευθερίας. Δεν μου αρέσει καθόλου να εγκλωβίζομαι. Αν τυχόν το νιώσω ή κάποιος να με θεωρεί σίγουρη και σταθερή, παθαίνω εγκλωβισμό. Δεν ξέρω αν όσο μεγαλώνω θα αλλάξει αυτό το πράγμα αλλά σίγουρα θέλω ελευθερία με σχέση. Αν είναι πολύ καταπιεστική η σχέση, με ζορίζει». Αναφερόμενη στο γάμο είπε: «Εγώ είμαι φουλ της ελευθερίας. Δεν μου αρέσει καθόλου να εγκλωβίζομαι. Αν τυχόν το νιώσω ή κάποιος να με θεωρεί σίγουρη και σταθερή, παθαίνω εγκλωβισμό. Δεν ξέρω αν όσο μεγαλώνω θα αλλάξει αυτό το πράγμα αλλά σίγουρα θέλω ελευθερία με σχέση. Αν είναι πολύ καταπιεστική η σχέση, με ζορίζει».

«Δεν ξέρω αν δίνω ελευθερία στον άλλον. Δεν ξέρω αν είναι τόσο όση απαιτώ. Ό,τι αρνητικό θα το γυρίσω σε θετικό. Δεν είμαι αγενής. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση. Μερικοί άνθρωποι λένε είμαι πολύ ντόμπρος. Δεν είναι ντόμπρος να προσβάλλεις τον άλλον γιατί αυτό ξεπερνά τα όρια. Είμαι ένας άνθρωπος που θα καταλάβεις αμέσως πως. Δεν κρύβω κάτι».«Δεν ξέρω αν δίνω ελευθερία στον άλλον. Δεν ξέρω αν είναι τόσο όση απαιτώ. Ό,τι αρνητικό θα το γυρίσω σε θετικό. Δεν είμαι αγενής. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση. Μερικοί άνθρωποι λένε είμαι πολύ ντόμπρος. Δεν είναι ντόμπρος να προσβάλλεις τον άλλον γιατί αυτό ξεπερνά τα όρια. Είμαι ένας άνθρωπος που θα καταλάβεις αμέσως πως. Δεν κρύβω κάτι».

Για την κόρη της Αφροδίτη είπε ότι δεν νιώθει ότι μοιάζουν όσο λένε κι ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαράξει την δική του πορεία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.