Δυτ. Αχαΐα: Κρούσμα στην οικογένεια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στην οικογένεια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Δυτικής Αχαΐας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο:

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης έστειλε σήμερα (9/10) προς το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του στο Δήμο το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα:

«Όπως γνωρίζετε η σύζυγός μου ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαίας. Στις 7/10 έκανε τεστ ανίχνευσης covid-19 σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που ορίζει τις διαδικασίες επιστροφής του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην εργασία τους μετά από άδεια. Στις 8/8 της ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα σύμφωνα με το οποίο είναι θετική στον ιό με χαμηλό ιικό φορτίο.

Είναι ήδη σε καραντίνα από χθες το απόγευμα χωρίς να παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα. Η κόρη μου κι εγώ για προληπτικούς λόγους βρισκόμαστε σε καραντίνα χωρίς κανένα σύμπτωμα. Ο γιός μας που κατοικεί στην Πάτρα αναμένει οδηγίες αφού τις τελευταίες ημέρες δεν είχε έλθει σε επαφή μαζί μας. Σήμερα κάναμε τεστ και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε σε συνεχή επαφή με το Κέντρο Υγείας χωρίς να παρουσιάζουμε κανένα σύμπτωμα. Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα το Δήμαρχο κι αυτός με τη σειρά του βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το Κέντρο Υγείας για τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν. Απ’ ότι φαίνεται η διασπορά του ιού είναι μεγάλη και χρειάζεται προσεκτική τήρηση όλων των μέτρων και από όλους. Για ότι νεώτερο θα έχετε ενημέρωση».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς δήλωσε:

«Εύχομαι στο φίλο Τάκη, με όλη μου την καρδιά, δύναμη και θετική έκβαση σε αυτήν την περιπέτεια που δοκιμάζει τη σύζυγο και την οικογένειά του. Είμαστε σε συνεχή επαφή αλλά και πλήρη ετοιμότητα ώστε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα στους χώρους του Δημαρχείου. Για οτιδήποτε σχετικό θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.