Δολοφονία μητέρας και κόρης-Τις τεμάχισαν και εξαφάνισαν τα πτώματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από 13 χρόνια, εξιχνιάστηκε η δολοφονία μια μητέρας και της κόρης της στα Πετράλωνα.

Το 2007, είχαν εξαφανιστεί από την περιοχής της Αθήνας δύο αλλοδαπές γυναίκες, μητέρα και κόρη 59 και 21 ετών αντίστοιχα. Η εξαφάνιση των ανωτέρω γυναικών είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας.

Επειτα από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους. Κατά πληροφορίες, οι δράστες τεμάχισαν τις σορούς για να μη βρεθούν ίχνη.

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα. Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν υποβλήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση και σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.