Δίνει το καλό παράδειγμα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιάννης Καρβέλης, διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, δίνει το καλό παράδειγμα… Κι όπως έγραψε ο ίδιος στο fb:

Ημέρα προσφοράς η σημερινή για την 6η Υ.ΠΕ. καθώς η Διοίκηση προχώρησε στην οργάνωση και πραγματοποίηση εθελοντικής Αιμοδοσίας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα οι υπάλληλοι της 6ης Υ.ΠΕ. και τα υγειονομικά στελέχη των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ αιμοδότησαν ως ελάχιστη προσφορά στο Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ».
Μεταξύ των αιμοδοτών και ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. Γιάννης Καρβέλης. Είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. ανέλαβε την πρωτοβουλία για μία τόσο σημαντική δράση κινητοποιώντας τους επαγγελματίες υγείας και το λοιπό προσωπικό των κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ της περιοχής των Πατρών, του συλλόγου Ε.Ι.Ν.Α και του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Στόχος της Διοίκησης της 6ης Υ.ΠΕ. είναι η ενίσχυση των τμημάτων αιμοδοσίας των δύο μεγάλων νοσοκομειακών μονάδων της πόλης μας και να προσελκύσει νέα μέλη στην διαδικασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.