Δίκη Χρυσής Αυγής: Αναστολή για όλους η πρόταση της Εισαγγελέως

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εισήγηση προκειμένου να χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση στο «διευθυντήριο» της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και σε όλους τους υπόλοιπους καταδικασθέντες έκανε η πατρινή εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Αδαμαντία Οικονόμου.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, πλην του Γιώργου Ρουπακιά, ζήτησε να αφεθούν μέχρι την έφεση, οι καταδικασθέντες της δίκης για τη Χρυσή Αυγή, η εισαγγελέας έδρας Αδαμαντία Οικονόμου.  «Να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των καταδικασθέντων για ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους», είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Οικονόμου.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η εισαγγελέας αναμένεται να λάβει το λόγο τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία συνεχίζεται δέκα ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου με την οποίαν το ναζιστικό μόρφωμα κρίθηκε ως εγκληματική οργάνωση.

Η εισαγγελική πρόταση θα αφορά το αν η έκτιση της ποινής κάποιων εκ των καταδικασθέντων θα ανασταλεί μέχρι την εξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Η απόφαση της Έδρας επί του ζητήματος αναμένεται την Τρίτη.

Στη συνέχεια, και αναλόγως την απόφαση, η ΕΛΑΣ θα αναλάβει προχωρήσει στις συλλήψεις όσων εκ των καταδικασθέντων αποφασιστεί ότι θα εκτίσουν κανονικά την ποινή τους μέχρι το Εφετείο.

 

 

πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.