Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δυνατή πλοκή, συγκλονιστικές ερμηνείες και κινηματογραφική αισθητική. Οι “Άγριες Μέλισσες” θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι εξελίξεις στα επεισόδια (12 έως 16 Οκτωβρίου) θα είναι καταιγιστικές, ενώ στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “εισβάλλουν” η Ναταλία Τσαλίκη, που θα υποδυθεί τη Μαντάμ Κούλας και ο Αργύρης Πανταζάρας, που θα υποδυθεί τον Τάκη Δοξαρά.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 21

Μια εβδομάδα αργότερα, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο τον δικό του και όχι του Νικηφόρου. Η Δρόσω μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς. Η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη.

743409_fa4987d00f-ae11535a1510b2fb.jpg

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.