Βίντεο: Συγκλονιστικές εικόνες από την στιγμή αρπαγής κοριτσιού μπροστά στους γονείς της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ η μητέρα ενός κοριτσιού βρισκόταν στο ταμείο για να πληρώσει, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα μαυροντυμένο να οδηγεί την τετράχρονη Elizaveta Kolisnichenko στο πίσω μέρος ενός λευκού αυτοκινήτου και να την απαγάγει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο άνδρας έβαλε το κορίτσι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο πατέρας του κοριτσιού ήταν επίσης κοντά, ανέφερε ένας μάρτυρας

«Ο μπαμπάς ήταν στο αυτοκίνητο, η μητέρα της πήγε στο βενζινάδικο μαζί της και ενώ η γυναίκα στεκόταν στο ταμείο, το κορίτσι κοίταζε παιχνίδια», δήλωσε ο μάρτυρας.

Αφού οι γονείς της ανέφεραν την απαγωγή, η αστυνομία κινητοποίησε όλους τους διαθέσιμους αξιωματικούς, συμπεριλαμβανομένων των ντετέκτιβ, για να εντοπίσει τον απαγωγέα.

Τελικά βρέθηκε μέσα σε δύο ώρες μαζί με το κορίτσι κοντά στο αεροδρόμιο Boryspil, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Κιέβου Αντρέι Νεμπίτοφ.

«Παρά τις δυσκολίες της έρευνας, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τον απαγωγέα μέσα σε δύο ώρες και να σώσουν το κορίτσι», δήλωσε η αστυνομία.

«Ο δράστης ήταν ένας 29χρονος άνδρας, κάτοικος της περιοχής και το κορίτσι επέστρεψε στους γονείς του χωρίς να πάθει τίποτα, αφού είναι καλά στην υγεία του», τόνισαν οι Αρχές.

Κατά τη σύλληψη, ο άντρας «ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε απαγάγει το παιδί με εγκληματική πρόθεση», σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών.

Ο 29χρονος άντρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, είναι υπό κράτηση.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.