Βίντεο: Ιδού ο νέος άντρας στη ζωή της πρώην συζύγου του Τομ Κρουζ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι ο σεφ του εστιατορίου Emilio’s Ballato στο Σόχο, το οποίο ιδρύθηκε από τον πατέρα του, Εμίλιο Βιτόλο τον πρεσβύτερο στις αρχές της δεκαετίας του 90. Από τότε όλη η οικογένεια του Βιτόλο εργάζεται εκεί, σύμφωνα με μια συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό InStyle.
Πρόσφατα, η 41χρονη Κέιτι Χολμς, πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ και μητέρα της κόρης τους, Σουρί, θεάθηκε να απολαμβάνει δείπνο για δυο με τον Εμίλιο Βιτόλο κι οι φωτογραφίες αυτού του τρυφερού τετ α τετ δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο των αμερικανικών μήντια που ασχολούνται με σχετική θεματολογία.

Η Κέιτι Χολμς ήταν όλο χαμόγελα για την περίσταση, φορώντας ένα έξωμο τοπ και τζην καθώς γελούσε τρυφερά στον Βιτόλο, ο οποίος φορούσε ένα λευκό τι-σερτ και τζηνς επίσης.

Η πρώην του Τομ Κρουζ συνηθίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το όνομά της συνδέθηκε μ′ αυτό του Τζέιμι Φοξ για αρκετά χρόνια.
Παρ′ ότι αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση των δυο (που απαθανάτισε ο φακός), εκείνη κι εκείνος θα πρέπει να γνωρίζονται εδώ και καιρό, δεδομένου του ότι εκείνος είχε κάνει ένα σχόλιο τοποθετώντας ένα emoji με δυο γυναίκες να χορεύουν σχολιάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram που είχε ποστάρει η εκείνη τον Ιούλιο.

Τι ξέρουμε γι′ αυτό τον άντρα;

Οτι είναι ένας σεφ με έδρα την Νέα Υόρκη:

View this post on Instagram

Man About Town Trowback

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

View this post on Instagram

My son 😂

A post shared by Emilio Vitolo (@emiliovitolo) on

΄Οτι στο εστιατόριό του συχνάζουν σημαντικά πρόσωπα

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.