Βίντεο: Ένας γλάρος… κλέφτης φαγητού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παραπάνω βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας αρκετά θρασύς… γλάρος που «μπουκάρει» σε κατάστημα προκειμένου να κλέψει το… γεύμα του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στην πόλη Σεντ Χέλιερ, η οποία είναι η πρωτεύουσα του νησιού Τζέρσεϊ και βρίσκεται στο στενό της Μάγχης μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, ο γλάρος εμφανίζεται… πεζός έξω από το κατάστημα. Παρά την παρουσία μερικών ανθρώπων, το πουλί δεν φεύγει από το σημείο, αλλά κάνει όλες τις κινήσεις για να… αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, έχοντας πάντα την προσοχή του στο μαγαζί.
Μόλις βρίσκει την ευκαιρία, ο γλάρος με απίστευτο… θράσος, κάνει… ντου μέσα στο κατάστημα και έπειτα από λίγη ώρα εμφανίζεται με φαγητό στο στόμα του. Μάλιστα, δεν άρχισε να πετάει μακριά για να απολαύσει το γεύμα του, αλλά αποχωρεί… κύριος.

Όπως υποστήριξε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, ο γλάρος έκανε καθημερινή… συνήθεια την «αρπαγή» του φαγητού από το συγκεκριμένο μαγαζί, μια και τον έχει… πετύχει για πολλές συνεχόμενες μέρες στο σημείο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.