Βίντεο: Ο 90χρονος που «έφαγε» την Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θυμάστε που η Τζένιφερ Άνιστον αποφάσισε σχετικά πρόσφατα -τον περασμένο Οκτώβριο- να ενδώσει στον κόσμο του Instagram και απέκτησε 1 εκατομμύριο followers μέσα σε ελάχιστες ώρες; Τότε είχε ανέβεισ τον θρόνο του ανθρώπου που κατάφερε πιο γρήγορα από κάθε άλλον να αποκτήσει 1 εκατομμύριο followers.

Ε, βρέθηκε κάποιος και ξεπέρασε αυτό το ρεκόρ. Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο. Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός αποφάσισε να κάνει λογαριασμό στο Instagram για να σώσει τον πλανήτη. Για την ώρα κατάφερε να εκθρονίσει την Άνιστον. Ο ο λογαριασμός του βετεράνου ραδιοτηλεοπτικού παραγωγού και φυσιολάτρη έφτασε σε επταψήφιο αριθμό σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά την Πέμπτη, σύμφωνα με το Guinness World Records.

WPA POOL VIA GETTY IMAGES

Τον περασμένο Οκτώβριο, η διάσημη «Ρέιτσελ» από Τα Φιλαράκια, είχε καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ σε πέντε ώρες και 16 λεπτά.

Η πρώτη ανάρτηση του 94χρονου ήταν ένα βίντεο με εκείνον να λέει: «Τα τελευταία 60 χρόνια έχω εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram. Πήρα την απόφαση για τη νέα αυτή… εξερεύνησή μου, γιατί πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα».

«Κάνω αυτήν κίνηση και εξερευνώ αυτόν τον καινούργιο τρόπο επικοινωνίας για μένα επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο πλανήτης έχει πρόβλημα. Οι ήπειροι φλέγονται. Οι πάγοι λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς μας. Και η λίστα συνεχίζει. Η διάσωση του πλανήτη είναι πλέον επικοινωνιακή πρόκληση».

Για την ιστορία σήμερα, ο λογαριασμός του μετρά περίπου 3,8 εκατ. followers.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.