Βίντεο: Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε το ρεκόρ της Γουίτνεϊ Χιούστον

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να σπάσει με το νέο άλμπουμ της το ιστορικό ρεκόρ της αείμνηστης Γουίτνεϊ Χιούστον στο Billboard 200 για γυναίκες καλλιτέχνιδες.

Το «Folklore» ανέβηκε στο Νο1 του chart για «έβδομη μη συνεχόμενη εβδομάδα» και συνολικά για 47 εβδομάδες, ξεπερνώντας το επί 33 ολόκληρα χρόνια ρεκόρ της Χιούστον για γυναίκες καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες εβδομάδες στην κορυφή.

Η πολυβραβευμένη Χιούστον, που έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 48 ετών, κατείχε το ρεκόρ από το 1987: Το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Whitney» έγινε το πρώτο άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνη που έφτασε την 1η θέση την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο chart του Billboard 200 και παρέμεινε στην κορυφή επί 46 εβδομάδες.

Για την ιστορία, την τρίτη θέση στο Billboard 200, όσον αφορά στις γυναίκες, έχει η Αντέλ με 34 εβδομάδες, ενώ απόλυτοι κυρίαρχοι με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο 1 παραμένουν οι Beatles (132 εβδομάδες).

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, κυκλοφορεί και το music video του τραγουδιού «Cardigan», σε σενάριο και σκηνοθεσία της ίδιας.  Τα υπόλοιπα κομμάτια του άλμπουμ έχουν κυκλοφορήσει με το lyric video τους στο κανάλι της τραγουδίστριας στο YouTube.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.