Προσαρμή στις πρωτόγνωρες συνθήκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η σπουδαία Πατρινή καλλιτέχνιδα Φωτεινή Σαμαρά, όπως μας προϊδέασε -και- μέσω facebook, παραλλάσσει το φετινό προγραμματισμό της, λόγω πανδημίας:

Αγαπητοί φίλοι, καλό φθινόπωρο!
Η έκτακτη ανάρτηση γίνεται για να ανακοινώσω πως εξειδικεύτηκαν και θα διαμορφωθούν ΚΆΠΟΙΕΣ εκ των δράσεών μου, στο εξής:
* Στον τομέα της σολιστικης μου πορείας (ως μεσόφωνος), μετά από 30 που υπηρετώ όλα τα είδη κλασσικού τραγουδιού, από φέτος θα ερμηνεύω αποκλειστικά Ευρωπαϊκή Θρησκευτική μουσική (oratorio, sacred songs, church hymns), με μόνη εξαίρεση ένα υπέροχο μικτό πρόγραμμα ρεσιτάλ που ετοιμάζω.
* Στον τομέα των εμφανίσεών μου ως πιανίστα το ενεργό μου ρεπερτόριο εμπλουτίστηκε και περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό λειτουργικών ύμνων για εκκλ.όργανο. Παράλληλα, θα παρουσιάζω κλασσικά/ρομαντικα έργα για 4 χέρια.
Κυρίες συνεργάτιδες μου στα παραπάνω οι επί σειρά ετών φίλες και πιανίστες μου: Μαρίνα Μυλωνά και Σοφία Μιχαηλίδη.
Εύχομαι, τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιουργήθηκαν παγκοσμίως (από τα μέτρα για τον κορωνοϊό) και ‘λεηλατησαν’ την καλλιτεχνική δημιουργία και ζωή, να λυθούν σύντομα. Εάν βεβαίως παραταθεί -επί μακρόν- το πρόβλημα με τις συναυλίες, οι συνεργάτες μου και εγώ θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για πιθανές εναλλακτικές, όπως διαδικτυακές προβολές ερμηνειών μας.
Καλή δύναμη σε όλες και όλους!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.