Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2020 ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Καλλέργης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020, γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια ζωής του και το θέαμα για όσους παρευρέθησαν ήταν φαντασμαγορικό.

Μάλιστα, η φετινή διοργάνωση είχε έντονο πατρινό «χρώμα», καθώς πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Καλλέργης.

Ο κορυφαίος θεσμός ομορφιάς και πολιτισμού πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, που βάλλεται από παντού, εν μέσω πανδημίας και ελληνοτουρκικών εντάσεων και έχοντας μια σειρά δυσμενών καιρικών φαινομένων, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Τα GS HELLAS φέτος έλαβαν χώρα στον Πολυχώρο Λώλου και κατάφεραν το σύμβολο του θεσμού τους, το παγώνι, να ανοίξει τα φτερά του και να γίνει φωτεινό σύμβολο για όλο τον κόσμο. Συνδέθηκαν με 95 χώρες κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού μέρους και έδειξαν τι εστί αρμονική ελληνική ομορφιά.

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης, και η εκθαμβωτική ηθοποιός Νικολέτα Καρρά. Μαζί τους στον σχολιασμό και τις μουσικές επιλογές η μοναδική Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Στα decks μαζί με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε το δικό του στίγμα ο μουσικός παραγωγός DJ Stephan.

Η έναρξη του διαγωνισμού έγινε με την εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα, η οποία τραγούδησε το “Gigi in Paradisco” της Δαλιδά. Το καλλιτεχνικό κομμάτι του διαγωνισμού ολοκλήρωσαν οι Vegas και η Ιουλία Κουκουβέ.

ΤΡΕΙΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και του επιχειρείν. Πρόεδρος της Επιτροπής ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Καλλέργης, ενώ μεταξύ άλλων στα μέλη ήταν, οι ηθοποιοί, Σόφη Ζαννίνου, Κατερίνα Τζάβαλου, Στέλιος Κρητικός, ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, η Πατρινή τραγουδίστρια, Έλενα Γεωργαντά και ο Πατρινός σχεδιαστής μόδας, Δημήτρης Στρέπκος.

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS κρατώντας τα διεθνή πρωτόκολλα υγείας και τις αποστάσεις κατάφεραν να δείξουν το μεγαλείο τους, αφού η ροπή που δημιούργησαν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στη χώρα.

Για τη φετινή χρονιά οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί λόγω του covid-19. Ανάμεσά τους διακρίναμε τον πρέσβη του Κατάρ, τον επιχειρηματία Αλέξη Σπυρόπουλο, από τους κορυφαίους στον χώρο της ενέργειας, τον σχεδιαστή Μάικ Νικολάτο, τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, τον πρόεδρο του Ζάππειου Μεγάρου και τον γενικό γραμματέα της Επιτροπής Ολύμπιων Κληροδοτημάτων Γιώργο Χρήστου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.