Πέτσας για Μόρια: Εξετάζεται ακόμη και εμπρησμός από εξωγενείς παράγοντες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν στην κυβέρνηση για το πως ξέσπασε η φωτιά στη Μόρια, που κατέστρεψε το ΚΥΤ. Ένα από τα ενδεχόμενα αυτά είναι και του εμπρησμού από εξωγενείς παράγοντες!

Η Λέσβος θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την καταστροφή στη Μόρια τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (09.09.2020) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Οι φωτιές στη Μόρια μπήκαν από τους ίδιους τους μετανάστες και αφορμή αποτέλεσε ο εντοπισμός 35 ατόμων θετικών στον κορονοϊό, στους οποίους ανακοινώθηκε ότι πρέπει να τεθούν σε καραντίνα, να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο σημείο και να ιχνηλατηθούν οι επαφές τους. Αυτή είναι η μέχρι στιγμής εικόνα.

Ωστόσο, ο Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η φωτιά να είναι υποκινούμενη από εξωγενείς παράγοντες και γι’ αυτό όπως σημείωσε θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε επίσης, ότι οι φωτιές σε 3 σημεία ελέγχθηκαν το πρωί ενώ γίνονται προσπάθειες να εμποδιστούν οι περίπου 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες να μεταβούν στην Μυτιλήνη προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.