Πάρμα – Έμπολι: Το πρώτο ματς με κόσμο στην Ιταλία μετά από 7 μήνες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Ιταλία η Πάρμα αποφάσισε να επαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο στην φιλική αναμέτρηση με την Έμπολι, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Η είσοδος θα επιτραπεί σε μόλις χίλια άτομα, καθώς ενώ η συνολική χωρητικότητα του Ταρντίνι, έδρα της Πάρμα, είναι 23.000 θέσεις. Αναμφισβήτητα αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα ότι το  ποδόσφαιρο τόσο στην Ιταλία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο επιστρέφει στην κανονικότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πάρμα αναφέρει μεταξύ άλλων: “Το στάδιο Tardini είναι το πρώτο από τις εγκαταστάσεις της Serie A, που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό μετά την εμφάνιση του Covid-19. Θέλουμε να αρχίσουμε ένα βήμα και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι σε αυτή την κατεύθυνση, πάντα φυσικά εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Ακολουθώντας του κανόνες που έχουν θεσπιστεί από τις αρχές, κατορθώσαμε την δυνατότητα να επιτρέψουμε την είσοδο στο Tardini για το φιλικό της Κυριακής (06/09) κόντρα στην Έμπολι, για τον μέγιστο αριθμό που επιτρέπεται να μπει, το οποίο είναι 1.000 άτομα”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.