Μπουράκ Χακί: Εύχομαι να είχαμε παντρευτεί με την Χαρά Παππά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ήταν πριν λίγους μήνες, όταν έγινε γνωστό πως η Χαρά Παππά την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, χώρισε με τον Μπουράκ Χακί. Μάλιστα, σχεδόν όλοι περίμεναν πως οι δυο τους θα παντρεύονταν, με τον χωρισμό τους να ξαφνιάζει. Το επόμενο, δε, διάστημα πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά και στη μεταξύ τους σχέση.

Ο Τούρκος ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο Love It, μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό τους ενώ αποκαλύπτει ότι έκανε σχέδια γάμου πριν τον χωρισμό.

«Την περίοδο του κορονοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά. Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορονοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε», λέει αρχικά.

Και προσθέτει: «Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης.

Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον.

Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή…».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.