Λίζα Δουκακάρου: «Δεν πίστευα ότι θα ξαναπαντρευόμουν»​​​​​​​

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου μίλησε για όλα στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσούρο.

«Έκανα για 17 χρόνια το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων. Είχα συνηθίσει να δουλεύω βράδυ, είμαι νυχτερινός τύπος» είπε η δημοσιογράφος. Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια, ποτέ δεν της έλειψε το κοσμικό «έξω».

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, είχε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα, τα οποία όμως μάθαινε αργότερα. «Ήταν να κάνουμε μια διπλή εκπομπή και ο συνάδελφος έλεγε “όχι θα την κάνω μόνος μου”. Τελικά την έκανε, αλλά δε μου λέει κάτι αυτό».

Αναφερόμενη στον χαμό της μητέρας της, η γνωστή δημοσιογράφος είπε «η μητέρα μου μου λέιπει πολύ. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί της και μέναμε πολλά χρόνια μαζί».

«Πριν από δύο χρόνια ξαναπαντρεύτηκα. Στον γάμο μου έλειπε πολύ η μητέρα μου, αλλά χάρηκα που είχε προλάβει να γνωρίσει τον Παντελή. Υπήρχε συμπάθεια και “έφυγε” καθησυχασμένη ότι δε θα είμαι μόνη μου».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η Λίνα Δουκακάρου είπε ότι την κέρδισε το γεγονός ότι ο Παντελής δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. «Επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος» είπε.

«Μετά την απώλεια του συζύγου μου δεν πίστευα ότι θα ξαναπαντρευτώ» είπε η δημοσιογράφος. «Δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.