Κεραμέως: Ξεκινά μια νέα χρονιά με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι», τονίζει στο μήνυμά της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, αναφορικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. «Επιστρέφουμε στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Μαθαίνουμε ασφαλείς», αναφέρει.

Ευχόμενη καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους, η υπουργός σημειώνει ότι οι προτεραιότητες είναι δύο: αφ’ ενός να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η «απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία», αφ’ ετέρου να προστατευτεί η «πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας».

«Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας», υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως στο μήνυμά της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ καταλήγει ως εξής: «Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Όμως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Έτσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.