Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Η σπάνια φωτογραφία της star με τα παιδιά της!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Catherine Zeta- Jones αποφάσισε να εκπλήξει τους fans με την τελευταία της ανάρτηση. Συγκεκριμένα η 50χρονη βραβευμένη ηθοποιός πριν λίγες ώρες, κοινοποίησε μία σπάνια λήψη του 20χρονου γιου της, Dylan και της 17χρονης κόρης της, Carys.

«Το καλοκαίρι τελείωσε κι επίσημα στην οικογένειά μας. Σήμερα, και οι δύο νεαροί ενήλικες του σπιτιού μας επιστρέφουν στη μελέτη. Υπό διαφορετικές και πρωτόγνωρες συνθήκες. Σας αγαπώ και τους δύο… Και προς όλα τα παιδιά εκεί έξω. Η γνώση είναι το κλειδί στη ζωή. Οπότε συνεχίστε τη μάχη και ό, τι είναι, θα περάσει» έγραψε η ηθοποιός η Jones στη λεζάντα.

Η Carys μοιάζει αρκετά στη διάσημη μαμά της ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον η 17χρονη να ακολουθήσει την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της μητέρας της. Ωστόσο, και ο γιος της ηθοποιού, Dylan έχει αρκετές ομοιότητες με τη μαμά του ενώ φαίνεται πως οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο η ίδια τον είχε επισκεφθεί στο Brown University του Rhode Island, όπου φοιτά, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί του.

Η Jones απήλαυσε μαζί με την οικογένειά της όλο τον Αύγουστο διακοπές στη Mallorca της Ισπανίας ενώ τώρα όλοι έχουν επιστρέψει στη βάση τους εν όψει της νέας σεζόν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.