Καρδίτσα: Φέρετρα στους δρόμους εξαιτίας της κακοκαιρίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέχρι και φέρετρα με νεκρούς βγήκαν στους δρόμους της Καρδίτσας, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου. Νεκροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, έξω από την λίμνη Πλαστήρα, έχουν βγει στους δρόμους εξαιτίας της καταστροφικής μανίας της κακοκαιρίας, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τάφοι.

Όπως καταγγέλλει στο newsit.gr κάτοικος της Καρδίτσας, στο δρόμο βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν οι σοροί τεσσάρων γυναικών που είχαν πεθάνει πρόσφατα:

“Έχουν σπάσει τάφοι στο νεκροταφείο Φυλακτής στη Λίμνη Πλαστήρα και έχουν βγει οι νεκροί στο δρόμο. Μια ξαδέλφη μου είδε φέρετρα, κόκαλα, να πηγαίνουν από δω και από εκεί. Πρόσφατα είχαν πεθάνει 4 γυναίκες και τις αναγνώρισαν και κανένας δεν κάνει τίποτα”.

Στην Καρδίτσα δεν έχει αποκατασταθεί παντού το ηλεκτρικό δίκτυο, ενώ ανάπηροι γέροι προσπαθούν να σωθούν. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στη γέφυρα του “Μπολάνου” στο Μουζάκι γιατί εκεί πέρα από την αγνοουμένη που παρακαλάω τον Θεό να βρεθεί, δεν πλημμύρισαν σπίτια. Η πόλη της Καρδίτσας κλαίει. Η πόλη έχει αποκλειστεί δεν υπάρχει τίποτα ούτε φαρμακεία. Ποτάμια παντού, σπασμένες βιτρίνες. Οι γύφτοι κυκλοφορούν στου δρόμους και κλέβουν από παντού. Έχουν γκρεμιστεί σπίτια έχουν εξαφανιστεί οι δρόμοι”.

Φόβοι για περισσότερους νεκρούς
“Η πόλη αυτή την στιγμή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Φοβάμαι πως η λίστα με τους νεκρούς ίσως μεγαλώσει γιατί δεν έχουν ανοιχτεί όλα τα σπίτια. Είναι τόσοι ηλικιωμένοι που δεν έχουν κάποιον να τους αναζητήσει, που είναι όλοι αυτοί; Δεν ξέρω τι να πω είμαστε σε απόγνωση”.

πηγή newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.