Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μου δημιουργεί πολλή στεναχώρια το «Bachelor»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και θεωρεί χρέος του να παρακολουθεί τα τηλεοπτικά προγράμματα ώστε να ξέρει τι «παίζει» και να έχει ολοκληρωμένη άποψη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να σχολιάσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς του δημιουργεί στεναχώρια.

Αυτό το πρόγραμμα είναι το reality «Bachelor» του Alpha.

Η κάμερα της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν ο παρουσιαστής μπει για το γύρισμα της εκπομπής του στον Ant1, «The 2Night Show» το πρωί της Τετάρτης.

Ο παρουσιαστής τόνισε πως: «Φέτος είναι πολύ δύσκολη χρονιά αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί νιώθω ότι με αυτή την εκπομπή βγάζουμε ωραίο αποτέλεσμα. Οπότε νιώθω εγώ καλά» και πρόσθεσε: «Το ζήτημα είναι εγώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και από κει πέρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που μας υποδέχθηκε πάρα πολύ ωραία».

Ερώτηση δέχθηκε όμως και για τα reality τα οποία έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

«Δεν θέλω να ανοίξω τέτοια συζήτηση. Δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα τώρα. Πραγματικά θα κάνουμε πολύ ώρα να το συζητήσουμε. Όλα τα έχω δει. Μη με βάλεις να πω τώρα για το Bachelor… Ειλικρινά… Δηλαδή είναι από τα πιο… Αυτή την εικόνα εγώ δεν μπορώ να την πιστέψω, μου δημιουργεί στεναχώρια πολλή» και πρόσθεσε: «Όλα τα προγράμματα τα έχω δει και κάθε φορά που υπάρχει μια πρεμιέρα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για την δω. Είναι χρέος μου να δω τι παίζει η τηλεόραση. Παρακολουθώ τα πάντα μέχρι να βγάλω συμπέρασμα».

Θα γυρίσει όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη;  «Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα γυρίσω ξανά στο πρωινό. Και θέλω να πω το εξής… Κατά τη διάρκεια αυτής χρονικής στιγμής νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ωραίο να ακούγεται. Δεν βοηθάει κανέναν. Θεωρητικά κάνω πρωινό 8 χρόνια σερί στο ραδιόφωνο» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.