Γάμος για την Ελεονόρα Ζουγανέλη!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ετοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο αγαπημένος της, Σπύρος Δημητρίου.

Η είδηση για τον γάμο της τραγουδίστριας έγινε γνωστή από την αναγγελία του γάμου της στην εφημερίδα «Εστία». «Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα», σημειώνει η αναγγελία γάμου.

Πώς γνωρίστηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο Island. Μάλιστα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου.
Ολα έγιναν στις 9 Ιουνίου, σε μια δύσκολη ημέρα για τον δικηγόρο, καθώς το πρωί κήδεψε τον πατέρα του. Το απόγευμα του τηλεφώνησε η επί χρόνια φίλη του Σάννυ Μπαλτζή, για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της, και τον κάλεσε να έρθει στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Μπορεί να μην είχε διάθεση, ωστόσο ο Σπύρος Δημητρίου πήγε να τη συναντήσει. Η Σάννυ Μπαλτζή δεν ήταν μόνη, αλλά μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, με τους δυο τους να περνούν το βράδυ συζητώντας. Τις επόμενες δύο ημέρες συναντήθηκαν, και μετά από μία εβδομάδα ο Σπύρος Δημητρίου, καταλαβαίνοντας ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου. Η τραγουδίστρια δέχθηκε, αφού ο εκλεκτός της καρδιάς της μέσω τηλεφώνου πήρε έγκριση από τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αμέσως προχώρησαν στις διαδικασίες γάμου. Κουμπάρα η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία και τους γνώρισε.

Το ζευγάρι, φυσικά, το καλοκαίρι το πέρασε μαζί στα Κουφονήσια, αλλά και στο χωριό του δικηγόρου στη Θεσπρωτία, προκειμένου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να γνωρίσει τους συγγενείς του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.