Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει για 8η χρονιά η Αγγελική Νικολούλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει για 8η χρόνια στον «αέρα» του Alpha με την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ».

Αν και στο τέλος της σεζόν, πολλά είχαν γραφτεί για την Αγγελική Νικολούλη και ενδεχόμενη αποχώρηση της από τον Alpha, η δημοσιογράφος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

«Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την έμπειρη ομάδα της, έχει βρει πάνω από 1.650 άτομα σε 857 εκπομπές. Η προσωπική της σφραγίδα είναι έντονη και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. Οι περισσότερες από αυτές, παρουσιάστηκαν αρχικά στην εκπομπή σαν απλές εξαφανίσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Alpha για την επιστροφή της δημοσιογράφου και του «Τούνελ» της.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:50.

Η ανακοίνωση του Alpha για την επιστροφή του «Τούνελ»

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στον Alpha για 8η χρονιά στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές για να ξεκινήσουν μαζί το ταξίδι στον κόσμο της αναζήτησης και του μυστηρίου.

Υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου – ερευνήτριας… Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, εγκλήματα πάθους, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.

Αληθινά γεγονότα, έντονες συγκινήσεις και δυνατή έρευνα με την ενεργή συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την έμπειρη ομάδα της, έχει βρει πάνω από 1.650 άτομα σε 857 εκπομπές. Η προσωπική της σφραγίδα είναι έντονη και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. Οι περισσότερες από αυτές, παρουσιάστηκαν αρχικά στην εκπομπή σαν απλές εξαφανίσεις…

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ», για 26η τηλεοπτική σεζόν, είναι και πάλι εδώ.

Πρεμιέρα, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:50.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.