Ελληνογερμανικός Σύνδεσμος Αχαΐας: Αναδρομική έκθεση των γλυπτών του Γιάννη Τσαγανά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της τριαντάχρονης παρουσίας μας ως Ελληνογερμανικός Σύνδεσμος Αχαΐας, διοργανώνουμε την αναδρομική έκθεση των γλυπτών του Γιάννη Τσαγανά, στον εκθεσιακό χώρο «Αγορά Αργύρη», οδός Αγίου Ανδρέου 12 στην Πάτρα.

Ο Γιάννης και η σύζυγός του Άστριντ είναι από τα παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου μας και αποτελεί για εμάς χαρά και τιμή να συνδιοργανώσουμε την έκθεσή του.

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1930 στην Πάτρα, σπούδασε από το 1957 -1965 στην Βόννη της Γερμανίας, όπου ασχολήθηκε με την γλυπτική. Επέστρεψε στην Πάτρα, συνεχίζοντας αδιάκοπα να δημιουργεί με τα χέρια του γλυπτά και κατασκευές, εμπνευσμένα από τα ερωτήματα της ζωής, την πολιτική, το περιβάλλον και την κοινωνία. Μέχρι σήμερα δημιουργεί ο καλλιτέχνης τα έργα του με την τεχνική της χύτευσης σε ορείχαλκο μπρούτζο και αλουμίνιο. Η έκθεση θα παραμείνει στην «Αγορά Αργύρη» από την 4η Σεπτεμβρίου έως την 17η Σεπτεμβρίου 2020. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 9:00 -14:00 και 17:00 – 21:00. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.