Εκτός Εθνικής Αγγλίας Γκρίνγουντ – Φοντέν: Έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο της ομάδας (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δύο ποδοσφαιριστές, Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας στη Δανία, καθώς αποκαλύφθηκε ότι έφεραν γυναίκες στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα πριν από το παιχνίδι με την Ισλανδία εκτός έδρας για το Nations League. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έκαναν το ντεμπούτο τους με την εθνική ομάδα της νησιωτικής χώρας, ο Φόντεν ως βασικός και ο Γκρίνγουντ ερχόμενος από τον πάγκο.

Το ισλανδικό DV, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασαν οι κοπέλες στο Snapchat, προδίδοντας τους νεαρούς Άγγλους διεθνείς.

Στη διάρκεια της Δευτέρας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ανακοίνωσε ότι οι δύο παίκτες θα αποβληθούν από την αποστολή της εθνικής (σ.σ.: «επειδή δεν τήρησαν τους κανόνες για τον κορωνοϊό», ούτως ώστε να καλυφθούν με κάποιον τρόπο). Στην προπόνηση της Δευτέρας με τα “Τρία Λιοντάρια” δεν ήταν παρόντες.

Πάντως, το όλο σκάνδαλο πέραν του γεγονότος ότι οι δύο ποδοσφαιριστές φέρνουν γυναίκες στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή της ομάδας, παραβιάζουν και το πρωτόκολλο για την εμπόδιση της διασποράς του κορονοϊού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.