Δικαίως βραβεύτηκαν…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αλεξάνδρα Δημοπούλου (ΙΤΥΕ – πανεπιστήμιο Πατρών, μέλος ΔΣ Π.Φ.Π.Ο. και σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων), έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, για να καταδείξει πως, όταν λειτουργούν σωστά και με ευαισθησία έναντι των ζώων οι Αρχές και οι κρατικοί μηχανισμοί, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό, συνεισφέροντας τα μέγιστα στο πολιτισμικό και όχι μόνον επίπεδο της κοινωνίας μας:

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κ. Αχαίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Υποδιοικητής κ. Ιωάννης Κωστόπουλος είναι μεταξύ των βραβευμένων αστυνομικών της χώρα μας, από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία [Π.Φ.Π.Ο], για τους χειρισμούς δύσκολων υποθέσεων ζώων .
Είναι το ΑΤ που δέχεται συνεχώς συγχαρητήρια, που ξεχωρίζει όλο και περισσότερο για την αμεσότητα, την ενημέρωση, τη σχολαστικότητα, την ευαισθησία, τη συνέπεια, τις ευφυέστατες κινήσεις τους.
Άκρως ανταγωνιστικό. Είμαστε περήφανοι καθώς έχουμε και την τύχη να βρίσκεται στη Δυτ. Αχαΐα.
Δείτε τους, παρατηρήστε τους, πάρτε ιδέες, για ναλλάξουμε πολλά στη χώρα μας ολόκληρη. Αν είναι άριστοι σε περιστατικά ζώων είναι σίγουρα άριστοι και σε άλλα περιστατικά που αφορούν στην κοινωνία μας.
Σημερινό περιστατικό:
Έγινε επέμβαση της Αστυνομίας σε τσιγγάνικο γάμο. Η επέμβαση είχε δύο στόχους, ο πρώτος ήταν η αποτροπή συγχρωτισμού πληθυσμού λόγω covid ( καλεσμένοι πάνω από 2.000 άτομα!) και ο δεύτερος η σύλληψη για παράνομη κατοχή και κακοποίηση δύο αλόγων που έσερναν την άμαξα της νύφης. Τα ζώα τα κατείχαν χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφαΑ.Δ.Α.Μ.Ι. ή διαβατήριοκαι χωρίς ηλεκτρονική σήμανση. Επίσης τα άλογα δεν τα μεταχειρίζονταν και με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε κατάσχεση των αλόγων και μεταφορά αυτών σε ασφαλές μέρος. Επιβλήθηκαν πρόστιμα τόσο για μη τήρηση κανόνων covid όσο και για παράνομη κατοχή και μεταφορά ιπποειδών.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.