Δείτε ποιον παντρεύεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον άντρα της ζωής της φαίνεται πως βρήκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο πλευρό του γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου.

Τόσο η Ελεονώρα όσο και ο Σπύρος έχουν κρατήσει από την αρχή χαμηλό προφίλ στη σχέση του με τους παπαράτσι να τους έχουν απαθανατίσει μαζί μετρημένες φορές.

Ο γοητευτικός ποινικολόγος  Σπύρος Δημητρίου που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεονώρας έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι  απόφοιτος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης. Έχει δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας το ζευγάρι μπορεί να μη μετράει πολύ καιρό αλλά και οι δυο τους είναι σίγουροι για την αγάπη τους! Έτσι η Ελεονώρα και ο Σπύρος παντρεύονται και μάλιστα την αναγγελία του γάμου τους έχει ήδη δημοσιευτεί στο φύλλο της εφημερίδας «Εστία».

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.