Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: “Γνώρισα τη Βίκυ, όταν ήταν έγκυος στη Δανάη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το πρωί της Παρασκευής. Ο ηθοποιός μπήκε στο πλατό και η Δανάη Μπάρκα τον υποδέχθηκε θερμά, εξάλλου είναι ο άνθρωπος που βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου, και ουσιαστικά ήταν εκεί στην ανατροφή και στο μεγάλωμα της.

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφερόμενος στην απόφασή του να συγκατοικήσει με την Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που δεν είχε ποτέ αναφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή. «Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: “Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά”; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα “Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες”. Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση» είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα, φανερά συγκινημένη είπε: «Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου… Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.