Χαρδαλιάς: Παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα σε Πέλλα, Ημαθία και Κιλκίς και είναι σε ισχύ από σήμερα, ενώ απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των περιοχών αυτών να ακολουθήσουν ευλαβικά τα μέτρα καθώς έχει εντοπιστεί στην περιοχή τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων από μια και μόνο συρροή. «Η κατάσταση είναι κρίσιμη», τόνισε.

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ακόμα ότι παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική.

Από τα ξημερώματα της Τρίτης 15/9 το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων παύει να ισχύει για την Πάρο και την Αντίπαρο επεσήμανε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κατοίκους των συγκεκριμένων νησιών οι οποίοι όπως είπε «βγήκαν νικητές».

O κύριος Χαρδαλιάς πρόσθεσε ότι, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων, δημιουργείται ομάδα διαχείρισης που θα υποστηρίζει τους περιφερειακούς διευθυντές υγείας στη διαχείριση τυχόν κρουσμάτων στα σχολεία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.