Χαρδαλιάς: Περισσότερα τεστ κορωνοϊού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην  ανέφερε ότι αντιμετωπίζουμε σημαντική αύξηση κρουσμάτων που δεν επιτρέπει εφησυχασμό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε πως έλεγχοι έγιναν και σε σχολεία κατά τους οποίους δεν έχει διαπιστωθεί καμία παράβαση, αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως από τα 123 σχολεία, όπου διαπιστώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού, 93 εντοπίζονται στην Αττική. Μια ακόμη ένδειξη πως στην Περιφέρεια και δη στο κέντρο της Αθήνας εντοπίζεται η βασική εστία του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα ξενοδοχεία καραντίνας, όπου θα μεταφερθούν ασυμπτωματικοί ασθενείς Covid-19, προκειμένου να αποσυμφορηθούν έτσι και τα νοσοκομεία. Παράλληλα, ανέφερε πως 8 λέσχες φιλίας του δήμου Αθηναίων διαμορφώνονται σε κέντρα τεστ για τον Covid-19.
Είπε ακόμα ότι τα ενεργά κρούσματα είναι 5.793. Ενώ όσον αφορά την Αττική για ακόμη μια φορά ανέφερε ότι είναι στο ”κόκκινο” τονίζοντας ότι έχει ληφθεί απόφαση ώστε να γίνουν περισσότερα τεστ κορωνοϊού στον πληθυσμό.

Τέλος για ακόμη μια φορά τόνισε ότι πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα υγιεινής, οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.