Αλίσα Μιλάνο: «Ο ιός είναι ένα τέρας» (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αντιφατικά συναισθήματα και φόβος απέναντι στην πιθανότητα να νοσήσουν οι αγαπημένοι της φίλοι και η οικογένειά της από τον κορονοϊό. Για μια ακόμη φορά η Αλίσα Μιλάνο κάνει ανάρτηση σχετική με την, ακόμα εύθραυστη, υγεία της που δεν περνά απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Πώς είστε; Αυτός είναι ένας έλεγχος ευεξίας και μια ενημέρωση για την υγεία μου. Είμαι καλά. Αρχίζω να νιώθω σωματικά καλύτερα. Παίρνω ακόμα μια ασπιρίνη κάθε 3 ημέρες για να αραιώνει το αίμα μου, ιχθυέλαιο, βιταμίνη D, C, ψευδάργυρο και ένα σύμπλεγμα Β. Έχω ακόμα περιστασιακούς καρδιακούς παλμούς. Ξεχνάω ακόμα τα λόγια μου (αυτό είναι το χειρότερο). Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο ήταν πριν από λίγες εβδομάδες. Νιώθω καλύτερα.

Έκανα αξονική τομογραφία στους πνεύμονες και καρδιακή μαγνητική τομογραφία και οι δύο ήταν φυσιολογικές. Είμαι πολύ τρομοκρατημένη μερικές φορές, όμως. Όχι αν αρρωστήσω ξανά, αλλά αν αρρωστήσουν οι αγαπημένοι μου. Δεν θέλω ποτέ να έχουν αυτό το πράγμα. Είναι ένα τέρας.

Γι′ αυτό και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο να είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο τρομοκρατημένη. Ευγνώμων που ήμουν εγώ που αρρώστησα και τρομοκρατημένη που οι φίλοι ή η οικογένειά μου θα αρρωστήσουν. Και δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι – πώς είστε; Σας παρακαλώ, να είστε ασφαλείς. Παρακαλώ πείτε μου ότι είστε εντάξει».

Για την ιστορία να πούμε ότι η 47χρονη ηθοποιός έκανε με αναπνευστήρα ανάρτησή στην οποία ανακοίνωσε ότι ήταν άρρωστη για δυο εβδομάδες περιγράφοντας όλα τα απίστευτα δυσάρεστα συμπτώματα, ενώ σε άλλη ανάρτηση κατέγραψε δείχνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τις συνέπειες της ασθένειας ακόμα κι όταν κάποιος έχει νοσήσει κι έχει περάσει ικανό διάστημα. Ο λόγος για το σοκαριστικό βίντεο με την συνεχιζόμενη απώλεια των μαλλιών της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.