Ο Αλέξης Γεωργούλης εξήγησε πώς έγινε το ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αλέξης Γεωργούλης, πριν μερικές ημέρες ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τους ενημέρωσε πως ένα ατύχημα τον οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Το πρωί της Τρίτης, ο ηθοποιός, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ και εξήγησε πώς έγινε το ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Από τον Αγιόκαμπο όπου βρίσκεται, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Είχα ανέβει στον Όλυμπο για να κάνουμε κάποιες δραστηριότητες με κάποιους φίλους, όπως είναι το παρά πέντε, και κατά την διαδικασία που κινούμασταν πάνω στην πλαγιά, σκόνταψα και το πόδι μου γύρισε προς τα έξω, με αποτέλεσμα αυτό το πολύ δυνατό στραμπούληγμα να σπάσει την περόνη στο σημείο που συνδέεται με τον αστράγαλο.

Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι τέτοιο ο πόνος όμως ήταν πάρα πολύ δυνατός. Ευτυχώς οι φίλοι μου με βοήθησαν πάρα πολύ, ουσιαστικά στον αέρα με μετέφεραν και δεν χρειάστηκε να πατήσω το δεξί μου πόδι αλλά είχε πολύ πόνο».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης πρόσθεσε: «Μετά πήγαμε στο γενικό κέντρο της Ελασσόνας, που είναι ακριβώς από κάτω. Εκεί με περιποιήθηκαν με πολύ επαγγελματικό τρόπο. Μπήκε αμέσως νάρθηκας για να μην κουνιέται το πόδι ώστε  να μην πονώ τόσο πολύ και μετά πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για ακτινογραφία. Εκεί μάθαμε τα ευχάριστα.

Ότι έχει σπάσει η κνήμη και ότι θα χρειαζόταν να γίνει εγχείρηση. Ευτυχώς ο γιατρός έκανε μια υπέροχη δουλειά βάζοντας μία λάμα με έξι βίδες συν δύο δώρο προκειμένου να ενώσει την κνήμη με την περόνη. Ο νάρθηκας θα μείνει περίπου για δέκα εβδομάδες κι αυτό περισσότερο γιατί διαλύθηκαν οι σύνδεσμοι. Μαζί με την φυσικοθεραπεία θα πάρει τρεις μήνες».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.