Άκης Σακελλαρίου: Γιατί εμφανίστηκε με διπλή μάσκα σε τηλεοπτική εκπομπή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένος στην εκπομπή “φλΕΡΤ” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προ διετίας περιπέτεια της υγείας του με τη νόσο των λεγεωνάριων, αποκαλύπτοντας τις «αλλαγές μέσα του μετά την εκδήλωση της ασθένειας», ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός, τον Ιούλιο του 2018 αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ανέβασε ιδιαίτερα υψηλό πυρετό όταν ήταν στην Πάτρα, συμμετέχοντας στο ανέβασμα του Μιούζικαλ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Τότε είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Πάτρας όπου και διεγνώσθη αρχικά με άτυπη πνευμονία, ωστόσο η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει τη συμμετοχή του στην παράσταση και να μεταβεί την Αθήνα, όπου στη συνέχεια διεγνώσθη πως πάσχει από τη νόσο των λεγεωνάριων, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί διασωληνωμένος στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

«Έχω δει αλλαγές μέσα μου και έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες είπα στον εαυτό μου πως δεν θα κουράζομαι, μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να ξαναλέω ναι σε κάποιες δουλειές οπότε τώρα είμαι σε μια κατάσταση που υπάρχει πια ένας ενδόμυχος φόβος. Μη τυχόν και γίνει κάτι γιατί αυτό που πέρασα τότε ήταν λόγω άγνοιας κινδύνου. Δεν ήξερα, ήμουν σε περιοδεία και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τώρα λόγω covid-19 τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για αυτό και η ειδική μάσκα, ενώ προσπαθώ να κάνω και το δεύτερο τεστ μετά το πρώτο που βγήκε αρνητικό. Με αυτή την έννοια κάπως επαναπροσδιόρισα και ιεράρχησα τα πράγματα.. Τα πρώτα είναι πρακτικά τα ταξίδια, είτε τα επαγγελματικά είτε τα συναισθηματικά ταξίδια. Με λίγα λόγια με έχει επηρεάσει και σκέφτομαι πάρα πολύ το λυσιτελές του βίου μας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.