Βίντεο: Ο Τζον Τραβόλτα χορεύει με την κόρη του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζον Τραβόλτα και η εικοσάχρονη κόρη του Έλα απέτισαν φόρο τιμής -με τον δικό τους τρόπο- στην Κέλι Πρέστον, που έφυγε από τη ζωή στις 13 Ιουλίου, μετά από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο του μαστού, σε ηλικία 57 χρονών.
Πατέρας και κόρη μοιράστηκαν έναν χορό στη μνήμη της και το σύντομης διάρκειας συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram του Αμερικανού ηθοποιού είναι το πρώτο ποστ από τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου.
«Η κόρη μου Έλα Τραβόλτα κι εγώ χορεύουμε στην μνήμη της μαμάς», έγραψε στην ανάρτηση ο Τραβόλτα, προσθέτοντας «το να χορεύει μαζί μου» ήταν «ένα από τα αγαπημένα της Κέλι».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 66χρονος ηθοποιός στροβιλίζεται απαλά με την κόρη του στην πίστα, ενώ από το βάθος ακούγεται το πιάνο να παίζει.

Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον ήταν παντρεμένοι επί 29 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 1988 στα πλατό της ταινίας «The Experts» και η χημεία τους στην πιο χαρακτηριστική σκηνή -που δεν ήταν άλλο παρά ένας χορός- ξεχείλιζε μπροστά και πίσω από την κάμερα.

Παντρεύτηκαν μετά από τρία χρόνια. Το 1992 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Τζετ, και το 2000 η κόρη τους, Ελα. Ο Τζετ, όμως, ο οποίος έπασχε από αυτισμό έφυγε από τη ζωή το 2009 σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η μητέρα του ήταν τότε 46 χρονών. Ηταν ένα τεράστιο πλήγμα που δεν ξεπέρασε ποτέ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.