Βίντεο: Με ξεναγό τον Κέβιν Κόστνερ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια νέα εφαρμογή για iPhone που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Κέβιν Κόστνερ βοηθά τους road-tripper που αναζητούν την περιπέτεια να ανακαλύψουν τους ανθρώπους, τα μέρη και τις ιστορίες των περιοχών, στις οποίες ταξιδεύουν. Οι οικογένειες που έχουν επιλέξει το καλοκαίρι της πανδημίας να ταξιδέψουν οδικώς, με το app HearHereσυλλέγουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να εμπλουτίσουν το ταξίδι τους σε αμερικανικές Πολιτείες.

«Λατρεύω τις ιστορίες» γράφει ο Κέβιν Κόστνερ. «Είμαι ο τύπος που σταματά σε ιστορικά μνημεία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου -συνήθως προκαλώ τη γκρίνια όλων στο αυτοκίνητο. Αλλά ήταν αυτή η συνεχής περιέργεια που με έκανε να σκεφτώ ότι το HearHere θα μπορούσε να την ικανοποιήσει χωρίς κανείς να χρειάζεται να φύγει από το αυτοκίνητο» σημειώνει.

Καθώς όλο και περισσότερες οικογένειες στις ΗΠΑ επιλέγουν να ταξιδέψουν οδικώς εν μέσω πανδημίας, ο συνδημιουργός της εφαρμογής HearHere, Γούντι Σίαρς δηλώνει ότι θέλει να διασφαλίσει πως τα παιδιά -που συνήθως είναι κολλημένα στα τηλέφωνα και τα iPad τους- δεν θα χάσουν τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
«Ο Κέβιν αγαπά να σταματά στις πινακίδες ιστορικών μνημείων και να μοιράζεται την ιστορία τους με τα παιδιά του, αλλά τα παιδιά δεν είναι τόσο ενθουσιασμένα γι′ αυτό» εξηγεί ο Γούντι Σίαρς και προσθέτει: «Με το HearHere, μπορούν να λάβουν τις πληροφορίες και τα ιστορικά στοιχεία ενώ βρίσκονται στο αυτοκίνητό τους, στη διάρκεια της διαδρομής χωρίς να απαιτείται στάση».

Το HearHere προσφέρει προς το παρόν 1.500 ιστορίες για τον πολιτισμό, την ιστορία, τις τοπικές κοινότητες, τη μουσική, τους φυσικούς θησαυρούς, ειδικά σημεία ενδιαφέροντος και αθλήματα για την Καλιφόρνια, το Όρεγκον και την Ουάσινγκτον, και υπάρχουν σχέδια να επεκταθεί σε άλλες περιοχές στο εγγύς μέλλον.

Αφηγητές, εκτός από τον Κέβιν Κόστνερ, είναι επίσης ο προπονητής μπάσκετ, Φιλ Τζάκσον και άλλοι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.