Βίντεο: Γυναίκα εγκαταλείπει το σκύλο της στο δάσος και προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ένα Tesla σταματά σε πάρκινγκ δίπλα σε αυτοκινητόδρομο και μια νεαρή γυναίκα με μάσκα εγκαταλείπει στο δάσος ένα λαμπραντόρ.

«Έτσι μοιάζει ένας σκύλος που μόλις τον έχουν εγκαταλείψει μόνο του» γράφει στο Facebook το καταφύγιο ζώων «Ι Paw’d It Forward» από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Ο σκύλος κουνά την ουρά του γεμάτος χαρά και ακολουθεί την αφεντικίνα του στο δασάκι. Όμως αυτή επιστρέφει βιαστικά στο αμάξι, βάζει μπροστά και εξαφανίζεται εγκαταλείποντας το κατοικίδιο μόνο του.

Το βίντεο ανέβηκε από το καταφύγιο ζώων στα social media, προκαλώντας συγκίνηση σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου.

Ευτυχώς, ο σκυλάκος διασώθηκε από το καταφύγιο ζώων. «Έχουμε δει πολλά στις κάμερές μας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε» λέει στο Bored Panda ο Μπράντον Πράις, οι κάμερες ασφαλείας του οποίου κατέγραψαν την εγκατάλειψη του λαμπραντόρ.

«Ήμαστε και οι δυο σε απόλυτο σοκ όταν συνέβη. Υπήρχαν άπειρα πράγματα που αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να έχει κάνει. Θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα μας και να τον αφήσει» λέει ο Μπράντον.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.