Βίντεο: Απίστευτα λεωφορεία, αυστηρώς για σταρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναψυχής στο Τενεσί των ΗΠΑ προκειμένου να παραμείνει ενεργή στην αγορά, ενοικιάζει στο κοινό λεωφορεία και αυτοκινούμενα, με τα οποία έκαναν περιοδείες διάσημοι τραγουδιστές, οι οποίοι τους τελευταίους πέντε μήνες έχουν σταματήσει τις συναυλίες λόγω κορονοϊού.

«Έπρεπε να κάνουμε μία στροφή στην επιχείρησή μας» δήλωσε ο Τζόι Χέμφιλ συνιδιοκτήτης, μαζί με τον αδελφό του Τρεντ, της Hemphill Brothers στο Νάσβιλ, η οποία εξυπηρετεί τις ταξιδιωτικές ανάγκες διάσημων καλλιτεχνών εδώ και 40 χρόνια. Δυστυχώς, η επιχείρηση υπέστη μεγάλο πλήγμα στα μέσα Μαρτίου, με σταρ όπως ο Post Malone και η Σερ να επιστρέφουν στο σπίτι τους, αφού είχαν ενοικιάσει περίπου δώδεκα οχήματα ο καθένας, σύμφωνα με το Insider.

Έναντι 2.000 δολαρίων τη βραδιά, όσοι επιθυμούν μπορούν να ταξιδέψουν με ένα από τα πολυτελή λεωφορεία και τροχόσπιτα που είχαν μεταφέρει στο παρελθόν τις Μπιγιονσέ, Lady Gaga, Τέιλορ Σουίφτ και Ντόλι Πάρτον, αλλά και την Όπρα στις περιοδείες τους.

«Είναι ξενοδοχείο πέντε αστέρων με τροχούς» δήλωσε ο Τρεντ Χέμφιλ. Κάθε λεωφορείο είναι διαφορετικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών, προσέθεσε.

Οι κινητές επαύλεις εκατομμυρίων δολαρίων διαθέτουν πληθώρα ανέσεων υψηλής ποιότητας, όπως έξι κουκέτες και ένα κρεβάτι queen size στο πίσω μέρος, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, συστήματα ψυχαγωγίας, δύο λουτρά.

Η Hemphill Brothers προσφέρει επίσης εξατομικευμένες εκδρομές -που περιλαμβάνουν ξεναγό. Οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στο Νάσβιλ για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Ο οδηγός πηγαίνει να τους παραλάβει.

Για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κορονοϊό οι οδηγοί υποβάλλονται σε εξετάσεις και τα λεωφορεία απολυμαίνονται πριν από κάθε ταξίδι. «Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν οδικά ταξίδια για να δουν την υπέροχη χώρα μας με ασφάλεια» ανέφερε ο Τρεντ Χέμφιλ.

Τα πολυτελή ταξίδια οδικώς έχουν φέτος ιδιαίτερη ζήτηση λόγω πανδημίας. «Κάποια στιγμή η μουσική θα επιστρέψει και οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ασφαλείς να κάνουν αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη» είπε «αλλά τώρα, αυτή είναι μοναδική ευκαιρία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.