Τζόυς Ευείδη: Ο Δαλιανίδης στο γύρισμα ήταν “δικτάτωρ”, ανελέητος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναμνήσεις από γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών στις οποίες συμμετείχε μοιράστηκε η Τζόυς Ευείδη η οποία παράλληλα αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του “Καφέ της Χαράς”.

Μιλώντας για το κλασικό “Ρετιρέ” και τον Γιάννη Δαλιανίδη είπε: “Εγώ ήμουν από τους πολύ τυχερούς που δεν με έβριζε ο Δαλιανίδης, αλλά γενικώς τα… έχωνε αλύπητα. Έχω να θυμάμαι την εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη, που ήταν… δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ. Ήταν στο γύρισμα ένα φοβερός δικτάτωρ, αυστηρός και ανελέητος και μετά βγαίναμε όλοι μαζί και ήταν η χαρά του παιδιού, μας κερνούσε, τα πίναμε, χορεύαμε. Και έλεγε ότι “εγώ δεν βρίζω, μιλάω σε έντονο ύφος”. Το Ρετιρέ δεν το έβλεπα όταν παιζόταν γιατί δεν άντεχα να με βλέπω, δεν μου άρεσα καθόλου” επεσήμανε.

Επίσης είπε: “Τους “Μεν και Δεν” τους αγάπησα πολύ, περνούσα πολύ ωραία. Ήμασταν μια παρέα του τρελού, γελούσαμε πολύ την ώρα της δουλειάς. Πολλά πλάνα που κρατήθηκαν ήταν μπούρδες που κάναμε πάνω στη λήψη και όχι στην πρόβα”.

Για το “Καφέ της Χαράς” αποκάλυψε: “Είχαμε γυρίσματα σε ένα ξωκλήσι έξω από τα Κιούρκα και χρειάστηκε να αλλάξουμε ρούχα μέσα στο ξωκλήσι, το οποίο ήταν έρημο. Κι έγινε μια μανούρα τρελή, ήρθε μια κυρία και φώναζε “τι είναι αυτά; Δεν επιτρέπεται” και μας πέταξαν έξω και ξεβρακωθήκαμε στη φύση”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.