Τέλος χρόνου για φορολογικές δηλώσεις και αδήλωτα τετραγωνικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν υπάρχει νέα παράταση, διαμηνύει το οικονομικό επιτελείο. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, πόσοι έχουν «ξεχάσει» τη δήλωση. Η εικόνα στα εκκαθαριστικά για το φόρο εισοδήματος. Φουλ οι «μηχανές» για τον ΕΝΦΙΑ.

Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου συμπίπτουν με την λήξη των προθεσμιών υποβολής τόσο των φορολογικών δηλώσεων όσο και των δηλώσεων διόρθωσης των τετραγωνικών στους Δήμους και οι αρμόδιοι υπουργοί διαμηνύουν πως ενδεχόμενο νέας παράτασης δεν υφίσταται.

Με αυτό το δεδομένο στις 28 Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ενώ οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν την τελευταία ευκαιρία να διορθώσουν την εικόνα των τετραγωνικών που έχουν στη διάθεσή τους οι οικείοι Δήμοι έως τις 31 Αυγούστου εάν δεν θέλουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα και προσαυξήσεις. Στη συνέχεια ακολουθεί το ραντεβού με τον ΕΝΦΙΑ…

Ο Χρήστος Σταϊκούρας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δοθεί καμία νέα παράταση για τις δηλώσεις ενώ στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος αποκλείοντας το ενδεχόμενο νέας παράτασης για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.