Στο νησί των ιπποτών…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ταλαντούχα Πατρινή εικαστικός Παναγιώτα Σφακιανάκη, θα εκθέσει έργα της στη Ρόδο και η υποδοχή, μέσω fb, από το Ροδίτη καλλιτέχνη Δημήτρη Κασιμάτη ήταν κάτι παραπάνω από υπέροχη:

«Ένα εικαστικο-μουσικό καλλιτεχνικό γεγονός που θα αρέσει τον οκτωβριο στη Ροδο. Η αίθουσα της οπλοθηκης των ιπποτων απεναντι απο τα γραφεια της ΔΕΗ έκλεισε για την επόμενη ατομική μου έκθεση στο νησι, με Guest star την εικαστικό ζωγράφο από την Πάτρα Παναγιώτα Σφακιανάκη. Η συμμετοχη της καλλιτέχνιδας θα δώσει μια άλλη πνοή στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χρονιας.
Η Παναγιωτα Σφακιανακη θα εκθεσει για πρώτη φορά την τέχνη της στο νησί των ιπποτών, την ευχαριστώ γι’ αυτο, είναι μια νέα δημιουργός με αξιόλογη πρόσφορα στον εικαστικό χώρο, την διακρίνει η τόλμη και η φαντασία και αυτό δεν διστάζει να το εκδηλώσει στον καμβά της… ευτυχώς θα προσθέσω εγώ, γιατί δίχως την αναζητηση τέχνη θα είχε παραμείνει αποτυπωμένη ως βίσονες με κάρβουνο και σκόνες στα σπήλαια των Ναντερταλγια ένα είμαι βεβαιος ότι το εκπαιδευμένο στης τέχνες κοινό της ρόδου θα απαλαυσει της δημιουργίες της.
Φιλοδοξώ να είναι το εικαστικό γεγονός της χρονιάς, Θα είναι μια πολιτιστική εκδηλωση οπου τα έργα θα επενδυθούν με live μουσική, ειδικο φωτισμο και φωτορυθμικα (“φωτογραφιες η Παναγιωτα Σφακιανακη“)»

 

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.