Ρέα Τουτουνζή: «Δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρεις, όπως αρμόζει σ’ εσένα για να είσαι ευτυχής” ξεκαθαρίζει η Ρέα Τουτουνζή.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ρέα Τουτουνζή στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική της ζωή, τη σχέση με τον σύζυγο της καθώς και την συνειδητή απόφαση να μην γίνει μανούλα.

«Είμαστε μαζί με τον σύζυγο μου 10 χρόνια, τα 9 είμαστε παντρεμένοι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρέα Τουτουνζή, συμπληρώνοντας με ειλικρίνεια πως «αν υπάρχει εμπιστοσύνη, σεβασμός και φιλία στη σχέση, όλα μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλά».

Μπορεί ένα ζευγάρι να διατηρεί και φιλική σχέση, κάνει καλό;

Βέβαια, εννοείται, είναι ένα κομμάτι από τη βάση της σχέσης. Αν δεν είσαι φίλος με τον άλλο, να μπορείς να μοιραστείς πράγματα, να συζητήσεις τα πάντα, να έχεις την απόλυτη εμπιστοσύνη…

Έχεις πάρει μια συνειδητή απόφαση να μείνεις μακριά από τη μητρότητα, αυτό χρειάστηκε να το εξηγήσεις στο σύζυγό σου;

Όχι, ευτυχώς ήταν κάτι στο οποίο είμαστε κι οι δύο στην ίδια «σελίδα» επί του θέματος. Υπερεκτιμάμε κάποια πράγματα κι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε τα ίδια. Επειδή η κοινωνία μας μας έχει πλασάρει μια συγκεκριμένη κατάσταση και πορεία ζωής, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό για όλους. «Παντρέψου, κάνε παιδιά», «Έκανες ένα παιδάκι, κάνε και δεύτερο»… Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρεις, όπως αρμόζει σ’ εσένα για να είσαι ευτυχής. Δε σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί. Θεωρώ πιο έντιμο να το πεις αυτό, ξεκάθαρα και ειλικρινά, παρά να κάνεις ένα παιδί γιατί πρέπει και μετά να είσαι δυστυχής ή να κάνεις τη ζωάρα σου και να το «παρκάρεις» κάπου. Έχω πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου, δεν είναι ωραίο, είναι θλιβερά, είναι κρίμα από τον Θεό, γιατί τα παιδάκια τραβάνε όλο το… μανίκι κι είναι αμαρτία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.