Προηγήθηκε…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις 14 Αυγούστου, η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, ανήρτησε στο fb το παρακάτω κείμενο, το οποίο, ως φαίνεται, πρέπει ακολούθως να ενέμπνευσε το νέο σποτάκι του… ΣΥΡΙΖΑ! Ιδού τι έγραψε η κ. Σαμούρη:

«Ε ψιτ! ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗ, φταις εσύ για τη διασπορά του κορωνοιού και είναι επίσημο.

Σχετικά με την εξέλιξη της νόσου του κορωνοιού, έχουν κατορθώσει οι κυβερνώντες, με ένα άριστο, επικοινωνιακά, τέχνασμα το οποίο μάλιστα έχει γίνει και κοινωνική συνείδηση -το περίφημο περι “ατομικής ευθύνης”-, να αποσείσουν κάθε ευθύνη απο πάνω τους, μετακυλίοντάς τη, με απόλυτη επιτυχία, στους πολίτες.
Και οι πολίτες…”τολμούν” να αναλάβουν την ευθύνη (δυστυχώς εν προκειμένω) και να διαμορφώσουν τις ημέρες που έρχονται, σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, βάλοντας ο ένας εναντίον του άλλου, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον, καταγγέλοντας ο ένας τον άλλον…με τις επιτυχίες να έπονται…
Έξι μήνες μετά, αφότου την πρωτοακούσαμε, και δή, απο πρωθυπουργικά χείλη, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί η “ατομική ευθύνη” και να καλύπτει τα κενά και τις τριτοκοσμικές ελλείψεις του δημοσίου συστήματος υγείας.
Ώσπου, κ.Χαρδαλιά με τα εξαπτέρυγά σας επιστημονικά και μη, τα “βρήκαν σκούρα” οι συμπολίτες μας στη προσπάθειά τους για ολιγοήμερες διακοπές, όταν “συναντήθηκαν” με τα φίλια σε σας εφοπλιστικά lobby και τα συμφέροντά τους. Κι εκεί που οι πολίτες στις αποσκευές τους, κουβαλούν σε περίοπτη θέση, την ατομική τους ευθύνη, στα φέρυ μπότ τους στοιβάζουν σαν τα σταφύλια…και τι 80% πληρότητα; 140% και βάλε στην οικονομική θέση, φυσικά, που προτιμά ο λαός…Στην πρώτη θέση κρατούν τους τύπους για άλλοθι αφού ούτως ή άλλως δεν επιθυμούν να δυσαρεστήσουν τους καλούς τους πελάτες…
Στην τέταρτη φωτό, είναι η ουρά των δυσαρεστημένων απο την οικονομική θέση, μπροστά απο τη reception ενώ είχε ξεκινήσει το πλοίο, καθώς δεν έβρισκαν ούτε καρέκλα να καθίσουν.
Και μετά μου λες κ.Χαρδαλιά με το δάκτυλο υψωμένο να σου πω εγώ απο που αυξάνονται τα κρούσματα και γιατί “δεν σου γράφω”…
#μένουμεσπίτι# κ. Χαρδαλιά και ποιόν δουλεύετε;…για να θυμηθώ και τη Μαλβίνα “γαμώ την ατυχία μου”…

Υ.Γ. Τις φωτό έστειλε φίλος σήμερα το πρωί απο φέρυ μπότ της γραμμής Πειραιάς-νησιά Κυκλάδων…Και φυσικά τα ίδια συμβαίνουν μάλλον παντού στα δρομολόγια των πλοίων και μη τολμήσει κανείς να μου πει ότι οι κυβερνώντες αυτό δεν τα ξέρουν…»

Ιδού και το νέο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ μια εβδομάδα μετά:

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.