Πάτρα: Συλλήψεις στο Λιμάνι για πλαστά διαβατήρια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες της 15/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες της 16/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Ακόμα, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 29 και 32 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες της 15/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, κατελήφθη η 32χρονη να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας με τη συνέργεια του 29χρονου, ο οποίος την συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της,  επιδεικνύοντας για λογαριασμό της ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Τέλος, στη σύλληψη δύο  αλλοδαπών, ηλικίας 34 και 25 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες της 16/08/2020, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, κατελήφθη ο 25χρονος να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας επιδεικνύοντας ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο με τη συνέργεια του 34χρονου, ο οποίος τον συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.