Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Αριστεράς Αρίστος Κουρτέσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφυγε σε ηλικία 75 ετών ο αγωνιστής της Αριστεράς, Αρίστος Κουρτέσης.  Γνωστός Πατρινός, εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός.  Είχε θητεύσει στο Δήμο Πατρέων ως δημοτικός σύμβουλος από το 1982 έως 1986. Τις επόμενες μέρες η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος Αρίστος Κουρτέσης.

Ο Αρίστος Κουρτέσης αγωνίστηκε για την Αριστερά και τη Δημοκρατία μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ Εσωτερικού και ως δραστήριο μέλος στο κίνημα για την Αυτοδιοίκηση στην Πάτρα. Παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του  ενεργός στο  χώρο της Αριστεράς  ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εκφράζει την συμπαράσταση και τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κλαίρη, στην κόρη του Χριστίνα  και σε όλη την οικογένεια του.

Καλό ταξίδι σύντροφε!

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ Αρίστου Κουρτέση

Έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες ο συναγωνιστής μας Αρίστος Κουρτέσης.Ο Αρίστος υπήρξε ένας ανιδιοτελής αγωνιστής των ιδανικών της ελευθερίας, της δημοκρατίας,των κοινωνικών δικαιωμάτων ενταγμένος στην Ανανεωτική Αριστερά. Μαχητικός, αξιοπρεπής είχε θητεύσει στο Δήμο Πατρέων ως δημοτικός σύμβουλος από το 1982 έως 1986 με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Άννινο. Από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξής μας “Ώρα Πατρών” βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις στον προεκλογικό αγώνα. “Αρίστο το πρόωρο φευγιό σου μας γεμίζει θλίψη. Καλό ταξίδι, οι ανιδιοτελείς αγώνες σου παρακαταθήκη”.

Στη φωτογραφία ο Αρίστος Κουρτέσης έξω από τα γραφεία της Ώρας Πατρών με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Χριστόπουλο και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.