Πάτρα: Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά και αύξηση της έντασης των ανέμων προβλέπεται για σήμερα για την Πάτρα. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 μέχρι 34, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ, ενώ θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας. 

Μεγαλύτερη άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για την Πάτρα, για το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 15 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 34 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 32 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 και 36 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατούν αρχικά ασθενείς άνεμοι αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.